lördag 6 november 2010

Thea och maten


Trots sin, till en början, skeptiska inställning mot citymaten (såsom sushi, baklava...), vande sig tjejen rätt fort. Denna veckan råder det åter ingen tvekan om vad som är viktigast i livet. Av någon anledning tycks hon dessutom bli tämligen sur på reservhusse och -matte när de inte ger henne några rester efter maten! Konstigt. Kan det vara ngt hon verkligen är van vid?! ;) Vilket värdelöst hushåll - ingen liten parvel som strör mat kring barnstolen och inga rester kvar efter maten. Igår erhöll hon dock en pannkaka som förmodligen inte förstod vad som hände tills den låg och mös i Theas glada mage. Hon går rätt mycket och den här veckan har vi varit ute två ggr och sprungit runda på 45 min. I helgen blir det ngt sånt igen, så det är givet förståeligt att tjejen är hungrig. Vi har. i familjeråd, därför beslutat om en halv skopas utökning!

3 kommentarer:

  1. Bara att mata henne när hon är så hurtig! Stackars tjej, och pankisar som hon tycker så mkt om (hon brukar få några stycken av matte i vanliga fall ;)

    SvaraRadera
  2. Skönt att Theis har funnit sig till rätta!! Ja, hon är van vid mycket rester och minst 1 grisis öra/dag, så det är klart en stor omställning för henne..

    puss och kram

    SvaraRadera
  3. He,he...stackars lilla Thea...ja, hemma är hon van vid smaskigheter var dag tror jag ;-P

    Hon kommer bli ett riktigt muskelpaket sötaste Thea =)

    SvaraRadera